Terug naar de resultaten
Oosteinderpoel in Aalsmeer 1432

Oosteinderpoel

1432 Aalsmeer
Koopsom € 49.950,- k.k.
Te koop

Omschrijving

TE KOOP IN AALSMEER, unieke (recreatie) kavel van circa 3.313 m2 voormalige seringenakker met de mogelijkheid tot het gebruik van recreatiegrond. Kadastrale ligging: kavel Aalsmeer G 1699 is 3.313 m2 groot. De kavel is alleen over het water toegankelijk.

Bijna tegen het Amsterdamse bos ligt onder de rook van Schiphol een mooi verborgen stukje Aalsmeer, de Oosteinderpoel (Molenpoel)....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP IN AALSMEER, unieke (recreatie) kavel van circa 3.313 m2 voormalige seringenakker met de mogelijkheid tot het gebruik van recreatiegrond. Kadastrale ligging: kavel Aalsmeer G 1699 is 3.313 m2 groot. De kavel is alleen over het water toegankelijk.

Bijna tegen het Amsterdamse bos ligt onder de rook van Schiphol een mooi verborgen stukje Aalsmeer, de Oosteinderpoel (Molenpoel). De Oosteinderpoel is een prachtig afwisselend natuurgebied met rietlanden, broekbossen en water, heel veel water. seringenakkers zijn er nog in bedrijf. Het is dan ook een genot om hier te varen op vaarafstand van en naar Amsterdam, de Westeinderplassen en de Braassemermeer.

Aalsmeer heeft vele jachthavens en ruim 6.000 ligplaatsen. Met verschillende bootverhuurlocaties zijn er mogelijkheden genoeg om op en rond het water te genieten. U mag in het gehele gebied van de West- en Oosteinderplassen 48 uur aan hetzelfde eiland aanleggen. Op de kavel is geen gas, water en elektriciteit aanwezig. Wilt u zeker zijn van uw mogelijkheden, neem dan contact op met de Gemeente Aalsmeer.

Afmeren voor bezichtigen en rondkijken is toegestaan. Dagrecreatie zonder toestemming van de eigenaar is UITDRUKKELIJK NIET toegestaan!

Van toepassing is het Bestemmingsplan Oosteinderweg e.o. 2005 vastgesteld op 21 september 2006.

FAQ
Waarom staat deze kavel aangemeld als bouwgrond?
Helaas is er geen aanmeldoptie voor 'recreatiegrond', omdat dit maar op een aantal plekken in Nederland voorkomt. Om dit toch aan te kunnen bieden, moeten wij het als bouwgrond aanmelden. Uit de tekst blijkt al snel dat het om voormalige seringenakker gaat en geen bouwgrond.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 49.950,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan water, vrij uitzicht, beschutte ligging, aan vaarwater, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 3313 m² Kadasteroppervlakte 3313 m² Kadastrale gegevens Gemeente Aalsmeer Sectie G Perceelnummer 1699 Oppervlakte 3313 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Oosteinderpoel, 1432 Aalsmeer
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring